GELAATSVERZORGING

Wil jij gaan voor resultaat en huidverbetering? Of kom je liever genieten van een ontspannende & diepe verzorging?
Lees hier over de mogelijkheden!

DERMAPLANING

Dermaplaning geeft de huid een instant glow, dit doordat alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd door een speciaal voor dermaplaning ontworpen, sterielchirurgisch mesje.

CHEMISCHE PEELINGS OF FRUITZUURPEELINGS

Met de gecombineerde peelings 2.0 van Celestetic kunnen we de verzorging aanpassen aan de behoeften van jouw huid en elk huidprobleem aanpakken.

MICRONEEDLING

Professionele microneedling is een natuurlijke regeneratiemethode van de huid door biofysische en chemische stimulatie. Met behulp van een pen uitgerust met meerdere micronaalden, maken we een reeks microperforaties in de opperhuid, die een gunstig effect hebben op heel wat huidproblemen.

BIO-LED THERAPIE

Fototherapie, ook wel fotostimulatie, lichttherapie of fotobiomodulatie genoemd, is een manier waarbij men de huid kan behandelen met behulp van licht geproduceerd door een LED toestel (laser met lichte intensiteit).

HIFU

Een natuurlijke manier om je huid te verstevigen en liften.
Heb je last van huidverslapping? Of wil je graag iets doen aan rimpels? Hifu stimuleert jouw celvernieuwing en collageenproductie, en werkt op die manier aan huidverjonging.

HYDRALIFT

De hydra lift behandeling biedt een intensieve hydratatie, verstevigd en verhoogt de elasticiteit van de huid. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken.

HUIDANALYSE

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer we van jouw huidconditie weten hoe nauwkeuriger we het behandelplan kunnen opstellen op maat van jouw behoeften en wensen.