CHEMISCHE PEELINGS OF FRUITZUURPEELINGS

Met de gecombineerde peelings 2.0 van Celestetic kunnen we de verzorging aanpassen aan de behoeften van jouw huid en elk huidprobleem aanpakken. Deze formules zijn klaar voor gebruik. Dankzij de brede waaier aan peelings kunnen bijna alle huidproblemen behandeld worden en kan zelfs de ‘zoning-’ of de ‘mapping’-techniek toegepast worden waarmee we een verzorging op maat kunnen aanbieden en verschillende soorten peelings op meerdere zones van het gelaat kan uitvoeren.

De peelings waar we mee werken zijn ontworpen om zichtbare en onmiddellijke effecten op de huid te bereiken en tegelijkertijd de bijwerkingen en het ongemak te minimaliseren dat kan worden veroorzaakt door traditionele chemische peelings.

Samengesteld uit meerdere fruitzuren, handelt deze huidverbeterende behandeling in twee stappen om minder agressief te zijn:

* In de eerste fase scrubben de snel doordringende zuren de buitenste lagen van de huid. Ze neutraliseren zichzelf automatisch en dringen niet diep door.

* In een tweede stap bereiken de langzaam doordringende zuren voorzichtig de diepere lagen van de opperhuid.

HET EFFECT VAN EEN PEELING VERSTERKEN VIA MICRONEEDLING

Het effect van een peeling kan worden geoptimaliseerd via andere technieken zoals microneedling. Deze techniek kan na de peeling worden toegepast en gecombineerd worden met oplossingen met een hoge dosis actieve bestanddelen. Microneedling gaat er voor zorgen dat de actieve bestanddelen zeer diep, tot 95 % in de opperhuid kunnen doordringen.
Dankzij de multitechniek behandeling kunnen we 4 verschillende zeer doeltreffende technieken voor het gelaat combineren.

We sluiten behandelingen met peelings altijd af met een Bio Cellulose masker in combinatie met 20 min. onder onze led-lamp.

MEER INFO OVER MICRONEEDLING

PRIJZEN

Peeling – € 90

Peeling & Bio-led – € 110

Multitechniek behandeling – € 125