GET TO KNOW ME…

HEY DAAR, 
IK BEN VANESSA.

Ik ben bijna 15 jaar samen met Christoffe, wij hebben geen kindjes maar wel een super schattig hondje, Sushi, bijna 16 jaar maar een vrolijk en soms beetje zot oud vrouwtje.

Ik heb groene vingers & hou van alle beestjes (behalve spinnen).

Ik wou eigenlijk verpleegkundige op de spoedafdeling worden, het medische boeit mij nog steeds maar je moet er emotioneel heel sterk in je schoenen voor staan en daar begon het schoentjes wat te wringen, je kan niet iedereen beter maken en vaak verlies je mensen, ik kon de spreekwoordelijke knop die je moet omdraaien niet vinden.

Ik ging dus op zoek naar iets anders en omdat alles wat met beauty te maken heeft mij heel erg interesseerde begon ik mij bij te scholen tot schoonheidsspecialiste en starte ik ruim 14 jaar geleden met mijn zaak in bijberoep & ben ik ondertussen al enkele jaren volledig zelfstandig.

Van waar komt die naam BodyVip eigenlijk?

De eerste jaren deed ik enkel behandelingen voor het lichaam, pakkingen, endermologie, massages,.. ik schoolde mij ook verder bij om klanten te kunnen adviseren en begeleiden naar een gezonder gewicht & gezondere leefstijl.

Het lichaam stond centraal, dus zo, vandaar BodyVip. Ondertussen, vele bijscholingen verder ligt de focus zowel op gelaat, als op lichaam, als op feel good.

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen en om elke dag met liefde mijn klanten te ontvangen in mijn salon.

GOOD VIBES ONLY