BEHANDELING OP ADVIES

Weet je niet goed wat te kiezen?

Kies dan de behandeling op advies. Na een huidanalyse beslissen we samen welke behandeling we zullen uitvoeren.
Volledig op maat van jouw huid, wensen en verwachtingen.

Behandeling op advies:
Huidanalyse +-30 min. + behandeling op maat 60 min – 75 min of 90 min

Prijs: vanaf € 75 (Afhankelijk van de gekozen behandeling / technieken)

GLOW & RELAX

Geeft jouw huid een goede boost en mooie GLOW er bovenop. Dit is een van onze meest geboekte behandelingen voor een frisse, stralende, gezonde teint.

Wanneer kiezen voor deze behandeling?

Doffe teint – fijne expressielijnen. Voor een mooie, gezonde huid die op zoek is naar een boost.

Celestetic heeft een fruitzuur peeling ontwikkeld die een mooie uitstraling van de huid en een liftend effect combineert, zonder de huid te beschadigen, deze kunnen we ook het hele jaar door gebruiken.

Het maakt de huid glad, biedt een anti-oxidante bescherming terwijl het kleine rimpels en mogelijke vlekken vermindert. Bovenal hydrateert het de huid diepgaand en verbetert het de vochtbarrière van de huid. Hierdoor gaat jouw huid er niet alleen gezonder uitzien, ze heeft ook opnieuw zuurstof.

We sluiten deze behandeling af met een HydroJelly masker dat we gaan personaliseren en 20 minuutjes mag inwerken, ondertussen geniet je van een deugddoende massage van decolleté, schouders.

Prijs: € 95

GLOW & RELAX+

Idem bovenstaand maar hier sluiten we af met een Bio Cellulose masker in combinatie met onze led-lamp.

Prijs: € 100

GELAATSVERZORGING STUDENT / FRESH UP

Basisverzorging aangepast aan uw huidtype, voor een snelle opfrissing van de huid met een reiniging, peeling, serum en masker en korte massage (alles aangepast aan de behoefte van uw huid)
Kalmeren -Zuiveren -Hydrateren

PRIJS: € 50

Extra’s studenten

+ supplement Hydrapeel + € 15
+ supplemlent Bio-led + € 15

BOOST & RELAX TREATMENT

Geeft jouw huid een goede boost, ideaal na zon/zee/strand of ski-vakantie of gelijk wanneer jouw huid echt nood heeft aan een intensieve boost. Dit is samen met de Glow & Relax behandeling een van onze meest geboekte behandelingen. (LET OP: deze behandelingen boek je niet net voor je zonvakantie omdat ze de huid zongevoelig kunnen maken)

Wanneer kiezen voor deze behandeling?

Doffe teint – fijne expressielijnen – droge/ trekkerige huid. Voor een mooie, gezonde huid die op zoek is naar een boost.

PRIJS  € 90

Boost & Relax + € 95

(idem bovenstaande omschrijving maar dan afgesloten met een Bio-cellulose masker & onze Led-lamp)

ESSENTIAL  TREATMENT

Liever een klassieke gelaatsbehandeling?

Dan is deze geschikt voor jou!

Een hydraterende, verzachtende en regenererende behandeling met fijne aroma’s van Lotus & Frangipane. Reiniging, diepteverzorging, massage gelaat, masker, dagverzorging.

PRIJS: € 65  –   Duur: 75 min.

+ supplement Hydrapeel + € 20
+ supplemlent Bio-led + € 25

CLEPHAR MEN

We hebben een behandeling speciaal voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid.

Een hightech behandeling met hypoallergene spitstechnologie, huidverbeterende systemen en frisse, lichte texturen die snel worden opgenomen door de huid.

De geuren en structuren zijn spreciefiek voor mannen & er wordt gebruik gemaakt van unieke werkstoffen zoals PHYTO-SIRT  en SILPEARL .

Wat is PHYTO-SIRT?

Het zijn sirtuïnes, ook wel bekend als ‘overlevingsenzymen’, ze reguleren het energieverbruik van de in de mannenhuid aanwezige huidcellen.

Zij zorgen ervoor dat de celvernieuwing en de aanmaak van collageen langer doorgaat. Reservatol uit een exotische plantensoort samen met een aantal sterke antioxidanten zijn in Phyto-Sirt ® samengebracht en zorgen ervoor dat het sirtuïne-peil op niveau blijft en schadelijke invloeden van buitenaf geblokkeerd worden. Dit alles zorgt voor een sterk vertraagd verouderingsproces en een mannenhuid die er langer fris en veerkrachtig uit ziet.

Wat is SILPEARL?

De huidverzorgende eigenschappen van zwarte parel waren al gekend in de Chinese Ching Dynasty. Het hedendaagse SILPEARL ® verenigt 16 essentiële aminozuren, proteïnes, mineralen en silanols, die de elasticiteit en de hydratatie van de mannenhuid versterken en intensief de celvernieuwing bevorderen.

PRIJS: € 85

CLEPHAR COLLAGEN TREATMENT

Deze gelaatsverzorging geeft de droge, delicate en/of rijpe huid een boost met het collagen 100% masker.

Na de grondige reiniging van de huid, geniet je van een deugddoende massage. Vervolgens brengen we een collageen serum + collageen 100% vliesmasker aan dat 20 minuutjes mag inwerken, je geniet tijdens de inwerktijd van het tweede masker van een massage van armen & handen.

Na deze behandeling gaat jouw huid er niet alleen gezonder uitzien, ze heeft ook opnieuw zuurstof, het vochtgehalte neemt toe, de elasticiteit en spankracht van de huid verbeteren, rimpelvorming vermindert en huidirritaties nemen af.

PRIJS: € 85

EEN HEERLIJKE EN ONTSPANNEN BELEVENIS