HUIDANALYSE

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid.

Hoe meer we van jouw huidconditie weten hoe nauwkeuriger we het behandelplan kunnen opstellen op maat van jouw behoeften en wensen.

We gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Om dit resultaat te behalen gaan we een samenwerken.

Want met alleen de behandelingen in het salon kan je niet het meeste haalbare resultaat behalen dus naast je salonbehandelingen help ik je graag aan de hand van de huidanalyse met advies over de juiste producten voor jouw huidverzorgingsroutine thuis.

Wat kan ik zien op de huidscan?

Met ons Lightskin huidanalyse toestel maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. De gepatenteerde technologie maakt gebruik van fluorescentie en gepolariseerd licht. We maken met de skin scan verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, je huidstructuur en je diepere huidlagen.

De foto’s laten je onder andere zien hoe het zit met:

– Pigmentatie en pigmentatiestoornissen
– Vochtgehalte
– Talgproductie
– Vasculaire gebieden – roodheden, couperose en rosacea
– Huidveroudering – diepte van de aanwezige fijne lijntjes en rimpels
– Verstopte poriën
– Gevoelige, dunne, kwetsbare huid
– Huidirritaties
– Zonschade

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de huidanalyse, kan je best vooraf thuis je huid goed reinigen met enkel water. Daarnaast is het belangrijk om die dag geen dagcrème, geen SPF, geen foundation en geen make-up op te hebben als je voor de huidscan komt.

Goed om te weten
De skinscan is volledig veilig, ook voor vrouwen die zwanger zijn & ik adviseer om de huidscan twee tot vier keer per jaar in te zetten. Op deze manier kunnen we samen de behaalde resultaten bekijken en bijsturen als dat nodig is.

€ 35  –  30min.

Huidanalyse bij alle specifieke en luxe behandelingen €10