SLIMFIT BODYWRAP

Bodywraps met lymfedrainge

Deze hoogwaardig behandeling uit Italië is nu ook terug beschikbaar bij ons.

Deze lichaamsbehandeling geeft naast ontspanning ook een aantoonbaar resultaat bij de bestrijding van bijvoorbeeld stress, cellulite, overgewicht en oedeem. Een heerlijke ontspannen belevenis voor de aanpak van vet en cellulite, vermindering van omvang en versteviging van de huid.

We bekijken samen welke behandeling voor jou geschikt is en gaan dan de huid voorbereiden om vervolgens de wraps aan te bregen op het lichaam. Op deze manier absorbeert je huid de actieve ingrediënten, nadien krijg je een plastiek broek aan en mag je plaats nemen in het lymfedrainage pak voor de compressietherapie. Dit is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd.

Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vet metabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vet cellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd.

Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloed stroom door de aller kleinste bloedvaten van het lichaam. De vet cellen zijn met capillairen omgeven die de vet cellen in staat stellen om de afval stoffen en toxines af te voeren.

De behandeling werkt verzorgend, revitaliserend en is rustgevend. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit producten zowel voor de salonbehandeling als voor jouw thuisverzorging.

Deze heerlijke lichaamsbehandeling is ook perfect te combineren met een van onze gelaatsbehandeling.

PRIJZEN

Bandage incl. lymfedrainage – € 75

Losse behandeling met bandage – € 45

Kuur 4x buikzone incl. lymfedrainage – € 260 ipv € 300

Kuur 8x benen/billen incl. lymfedrainage – € 550 ipv € 600