PEELINGS

Wil jij graag intensiever op huidverbetering werken, dan kunnen we met peelings verschillende huidproblemen aanpakken.

Peelings met zuren zoals bvb glycolzuur, salicylzuur,.. gaan verder dan alleen dode huidcellen verwijderen. Ze gaan daarnaast ook de huidtextuur verbeteren, dankzij de brede waaier aan peelings kunnen bijna alle huidproblemen behandeld worden, denk maar aan acne, acne littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes,..

De peelings waar we mee werken zijn ontworpen om zichtbare en onmiddellijke effecten op de huid te bereiken en tegelijkertijd de bijwerkingen en het ongemak dat kan worden veroorzaakt door traditionele chemische of TCA peelings tot een minimum te beperken.

Let wel, veel van deze peelings gaan je huid zongevoelig maken, dus niet alle peelings kunnen in de zomer toegepast worden.

HET EFFECT VAN EEN PEELING VERSTERKEN MET GENEO, DERMAPLANING,..

Het effect van een peeling kan worden geoptimaliseerd via andere technieken zoals microneedling, Geneo, Dermaplaning, ultrasoon. Deze technieken kunnen voor of na de peeling worden toegepast en gecombineerd worden met oplossingen met een hoge dosis actieve bestanddelen. De combinatie van verschillende technieken kan er voor zorgen dat de actieve bestanddelen zeer diep in de opperhuid kunnen doordringen.

We sluiten behandelingen met peelings altijd af met een masker of met een Bio Cellulose masker in combinatie met 20 min. onder onze led-lamp.

PRIJZEN

Peeling + Ageless stem-cell mask – € 90

Peeling + HydroJelly masker – € 95

Peeling + Cellulose masker & Bio-led – € 110

Multitechniek behandeling – € 125

BioRePeel € 135 – € 145