DERMAPLANING

DERMAPLANING

Ga voor een instant glow

Deze exfoliatietechniek is afkomstig uit Amerika en werd 40 jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen als vóór behandeling om chemische peelings dieper in de huid te kunnen laten doordringen.

Dermaplaning geeft de huid een instant glow, dit doordat alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd door een speciaal voor dermaplaning ontworpen, sterielchirurgisch mesje.

IS DERMAPLANING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?
Neen, spijtig genoeg is deze behandeling niet geschikt voor iemand met een allergie voor nikkel, actieve acné, huidkanker, actieve herpes of bij medicatiegebruik zoals isotretinoïne/roaccutane of cortisone.

  • Instant GLOW

  • Exfolieert de huid

  • Verwijderd donsharen

  • Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden

  • Verhelderd de huid en oppervlakkige pigmentvlekken

  • Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine

  • Werkzame stoffen van producten worden beter opgenomen

VEEL GESTELDE VRAGEN:

GROEIEN DE VERWIJDERDE DONSHAARTJES DAN NIET DONKERDER TERUG?
Het antwoord is hier klaar en duidelijk neen op. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van het haarzakje niet. Alleen hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

IS DEZE BEHANDELING OOK GESCHIKT VOOR MANNEN?
Zeker, voor mannen werken we wel met een aangepaste behandelzone (niet in de baardzone) en een aangepast tarief.

TIP
Voor optimale huidverbetering kan je ook 1 of meerdere supplementen toevoegen aan je Dermaplaning behandeling (zoals HydraPeel, Fruuitzuur peelings, Bio-Led,..) dat maakt de behandeling extra intensief, maar geeft wel een heel mooi resultaat.

Neem gerust contact op voor meer info.

Bij dermaplaning verwijderen we dus alle dode huidcellen en donsharen op de huid. Dit doen we met een speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje. Met deze manuele exfoliatietechniek stimuleren we de doorbloeding, wat de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Het resultaat is direct een zachte, soepele en stralende huid.

Onderga je deze behandeling eens per 4 tot 6 weken, dan ben je verzekerd van een constante stralende huid. Wij adviseren je in overleg over huidverzorgsingsproducten die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Deze roodheid verdwijnt na 1 tot 2 uur vanzelf. Je zult merken dat je huid na de behandeling er meteen frisser en stralender uitziet met een mooie glans. Het is belangrijk om na de behandeling 24 uur niet in de sauna te gaan of intensief te sporten. Bescherm de huid met een hoge SPF en gebruik schone make-up sponsjes, kwasten, ververs je kussensloop, pruts niet aan je huid,..