HIFU & LIPO HIFU

Een natuurlijke manier om je huid te verstevigen en liften.
Heb je last van huidverslapping? Of wil je graag iets doen aan rimpels? Hifu stimuleert jouw celvernieuwing en collageenproductie, en werkt op die manier aan huidverjonging.

Hoe werkt het?
HIFU werd oorspronkelijk ontwikkeld om diverse kankervormen te bestrijden met behulp van thermale energie van ultrasone geluidsgolven. Het is dus een krachtige behandeling die de huid van binnenuit helpt verstrakken. HIFU komt vooral van pas bij huidverslapping, vetafname en cellulite.

Daarnaast kunnen we met Lipo Hifu ook jouw vetmassa verminderen en je huid verstrakken.
Lipo Hifu werkt op dezelfde manier maar focust vooral op lokale vetophoping en cellulitis. Het breekt vetcellen af waardoor er een afname is op de lokale zone’s waar de HIFU-lipo ingezet wordt. Onderstussen werken we ook op versteviging zodat de huid tijdens het afslankproces niet verslapt. Ideaal voor bodycontouring dus.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HIFU BEHANDELING?

  • Het is een pak betaalbaarder dan chirurgie.

  • Er is geen downtijd want de behandeling is niet invasief.

  • Je hebt geen verdoving nodig.

  • Je voelt enkel een prikkelend warm gevoel tijdens de behandeling.

  • Het apparaat is uitgerust met 5 verschillende koppen en verschillende inzetbare dieptes zodat we heel precies kunnen werken.

VEEL GESTELDE VRAGEN

HIFU of High Intensity Focused Ultrasound werkt op basis van geluidsgolven, deze geluidsgolven worden in de SMAS-laag omgezet in warmte, zonder het huidoppervlak te beschadigen zorgt dit voor er voor dat de huid vanzelf zal samentrekken.

SMAS-laag? Dat is de weefsellaag die plastische chirurgen liften bij een facelift.

Hifu geeft de collageenproductie een boost, waardoor je huid steviger wordt en met Lipo Hifu kunnen we zowel je vetmassa verminderen als je huid gaan verstrakken.

Bij deze behandeling zijn er geen neveneffecten, je kan dus jouw dagelijkse activiteiten direct weer uitoefenen.

We werken hier met een toestel dat FDA gekeurd is als medisch toestel & geregistreerd staat bij het ministerie van volksgezondheid en we werken enkel op wetenschappelijk onderbouwde zones. U kan dus met een gerust hart uw behandelingen inboeken.

Verslapping en lifting:
Hals en wangen
Decolleté
Bovenarmen
Buik
Kin (dubbele kin)

Vetmassa verminderen + verstrakking huid met Lipo Hifu:
Knieën
Onder de billen
Binnenkant bovenbeen
Bovenarmen
Buik
Lovehandles

Je ziet ongeveer 20% resultaat onmiddelijk na de behandeling, in de loop van de volgende weken wordt er extra collageen door je huid aangemaakt. Na één behandeling zal je al een mooi resultaat zien, maar vaak raden we maximaal 2 behandelingen aan. Meer heb je niet nodig!
Na amper 1 beandeling zie je al verschil. Na 2 à 3 maanden is je huid duidelijk strakker, gladder en frisser. Gedurende 6 tot 12 maanden na de behandeling blijft je huid bovendien verstrakken en vet afvoeren.
Je lichaam heeft natuurlijk wat tijd nodig voor die afvoer en ondersteuning van het weefsel. Maar het resultaat blijft een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar. Geen hersteltijd, bijwerkingen of wekelijkse kuren.

We starten altijd met een intakegesprek, prijzen kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone.

PRIJZEN

Lipo Hifu (vetvermindering /  verstrakking)
Decolleté verstrakking – € 299

Bovenarmen afslanken + verstrakking – € 349

Onderarmen verstrakking – € 299
Binnenkant billen afslanken + verstrakken – € 349
Buik afslanking + verstrakking € 349

Butt-lift – € 499

Lovehandles – € 349

Knieën – € 199

+ Extra zone voor vetafbraak / afslanking € 50

Alle prijzen zijn inclusief btw en
zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
U kan cash of met uw bankkaart betalen.